About me

Julie van Veen

In sociale media vind je me veel, het delen van informatie over mijn werk en privé op een vrij vriendelijke manier.

In 2016 besloot ik om mijn eigen blog te ontwikkelen om meer van mijn werk te delen, met als doel een positieve verandering in de gevangenisgemeenschap teweeg te brengen. De website heeft nu zijn tiende bestaansjaar bereikt. Ik ben erg trots op de manier waarop dit werk zich heeft verspreid. Als onderdeel van de gevangenis gemeenschap, heb ik ook de mogelijkheid om deel te nemen aan evenementen die deel uitmaken van een gevangenis gemeenschap. Daarom heb ik besloten om samen met mijn vrienden naar het Amsterdams Justitiecentrum voor Gevangenis en Justitie te gaan. Het begon allemaal met een gevangenisproject. Een van de eerste dingen die ik heb gedaan, is het gevangenisverslag over de gevangenis lezen, aangezien deze informatie ons een goede indicatie geeft van de omstandigheden van de gevangenen.

Ik ben geboren in Nederland en ben daar opgegroeid in de jaren 80 en 90. Ik was lid van een leer- en gothgroep, we waren behoorlijk punk, maar we gebruikten geen harddrugs, wij waren het soort mensen die geen interesse hadden in drugs. We zouden gewoon een leuke tijd hebben. Toen ik begon te werken op deze blog, waren we niet echt een motorclub, maar een gemeenschap van jongens die elkaar ontmoetten in bars. Het maakte niet uit of je een tatoeage had, of niet, of niet. Je zou een goth of niet, en nog steeds een goth.

Na een tijdje besloot ik dat we de vrijheid zouden hebben om onszelf te zijn, niet bang te zijn om fouten te maken. We waren gewoon jongens. Ik bedoel, ik had geen tatoeage toen ik 17 was, maar ik wist nog steeds hoe het voelde om een man te zijn in een bar met alle jongens. Dus besloot ik een tatoeage te nemen.

My Ebook, dat "Cuffs in Amsterdam" heet, is een gids voor de geschiedenis en wetenschap van handboeien en hoe we ze in Nederland gebruiken.

De geschiedenis van de handboeien die we in Nederland hebben begon in de 17e eeuw, maar ze zijn er al veel langer.

Een nieuw soort handboeien werd gemaakt in 1750 met de uitvinding van de "horsie," dat was een houten kooi gemaakt van berkenhout met een metalen haak aan de voorkant.

Een korset werd geïntroduceerd in 1771. Korset is een vorm van ondergoed die is gemaakt met een reeks van korset bands met een gat in het midden voor de drager om haar borsten of de genitaliën van de drager te passen.

Het korset wordt gemaakt door drie lagen katoen in een naad rond een centrale ring te naaien. Het heeft een rits die meestal is gemaakt van leer, soms met een decoratief stuk of metalen sluiting.

Leven

Toen ik klaar was met school nam ik wat tijd vrij om mijn carrière voort te zetten in een meer creatieve gebied. Ik besloot me te concentreren op bondage omdat er een markt voor is. Er is een sterke vraag naar deze handboeien en ze kunnen zeer nuttig zijn. Maar ze passen niet bij elke situatie perfect. Je hoeft geen ervaren performer te zijn om effectief te zijn met deze handboeien. Deze blog is niet alleen voor ervaren bdsm mensen. Ik heb veel ervaring op dit gebied en ik ben er vrij zeker van dat ik je iets nuttigs kan leren.

Je ziet deze handboeien overal. Ik vind het een geweldig hulpmiddel en een die ik aanbeveel aan alle artiesten. Ze zijn super nuttig voor zowel de "echte wereld" en de bondage wereld. De bdsm wereld draait om in controle. Deze handboeien houden je in controle.