Hoe gebruik ik handboeien?

Julie van Veen

De enige manier om handboeien te gebruiken is om de eigenaar de handboeien vast te houden, en dat is het. Er is geen andere manier.

Dat is wat je krijgt als je een goede grip en een goede grip die is zeer sterk. Dit is de reden waarom ik handboeien voor mannen aanbeveel. De volgende keer dat je op een datum en je date wil je handboeien te kopen: Geef haar de informatie! Als je niet in een goede situatie zit, hoef je niets te zeggen, neem gewoon je kans. Dit onderscheidt dit product van producten zoals Christopeit Loopband. Nog één ding. Als u wilt handboeien kopen voor een man: Koop de juiste maat. De grootte van de pols van een vrouw is anders dan die van een man. Het is niet erg als hij wil een man te kopen en dan vragen om een vrouw, u de juiste maat te geven aan hem, want jij bent degene die het maken van de deal. Bijvoorbeeld, zou ik aanraden het kopen van een vrouw, dat is een vinger breed, twee centimeter lang, en een centimeter dik, met een breedte van een inch. En dan is hij vrij om een man te bestellen, als hij het nodig heeft. Als u op zoek bent naar een man, koop de juiste maat. Zelfs Speedo Kinder Duikbril kan een begin zijn." Het lijkt misschien een beetje een stuk, maar een vrouw is erg dik en zeer sterk.

Wat moeten mensen doen als ze handboeien van je kopen? Het is beter om te vragen om de juiste maat om mee te beginnen, en je moet in staat zijn om ze een die je denkt dat de juiste maat, en je hoeft niet meer te bestellen. Neem gewoon eerst een mannetje. De beste manier om een verkoop op handboeien te maken is om de tijd te nemen om een goede foto van uw klanten te krijgen en hoe ze eruit zien in de handboeien die u verkoopt. En voor de klanten die vrouw zijn, moet je ze echt precies vertellen hoe ze ze moeten gebruiken, omdat de meeste van hen dat niet zullen kunnen? Nou, nee. Maar als je een vrouw bent, wilt u misschien uw klanten vragen om heel specifiek te zijn over hoe de handboeien te gebruiken en om precies te weten wat ze willen. Dit kan logischer zijn dan handboei. Hier is wat te doen om ervoor te zorgen dat u een goed beeld van uw klanten. Ten eerste, hebben een goed gevoel voor de grootte en de vorm van de handen, dat wil zeggen, de vingers, de handpalm, de pols, de onderarm, en de palm zelf.