Hoe handboeien gebruiken?

Julie van Veen

"Het hangt af van uw situatie, het type handboeien en de hoeveelheid tijd die u ze gebruikt." Dat komt omdat, voor de meesten van ons, handboeien geen andere nut hebben dan voor zelfbescherming.

Om je een beetje achtergrondinformatie te geven over mijn achtergrond in handboeien, ben ik al een paar jaar zelfverdedigingsinstructeur. Ik ben lid geweest van de nationale zelfverdedigingsorganisaties in Amsterdam en Nederland en ik ben ook een erkende beveiliger. Dat betekent dat ik mezelf kan verdedigen door geweld te gebruiken in een zelfverdedigingssituatie. Dit is mijn levenslange passie geweest. Toen ik in 2009 in Amsterdam was, volgde ik mijn eerste cursus zelfverdediging bij een cursus onder leiding van een instructeur genaamd "Zelfverdediging met handboeien.". Deze cursus is zeer gunstig geweest en heeft me ertoe gebracht om een beter en meer zelfverzekerd persoon te worden. Het is echter lang geleden dat ik deze cursus volgde en ik had echt geen tijd om deze cursus te geven. Ik heb ontdekt dat ik vrij moet nemen van het geven van deze cursussen om voor mijn familie te zorgen en om aan mijn bedrijf te werken. Dit betekent dat er een gebrek aan beschikbaarheid van deze klassen en er zijn momenten waarop ik niet kan deze klassen te wijten aan tijdsdruk. Maar als iemand me zou kunnen helpen om deze lessen weer online zou ik zeer dankbaar zijn. Dank u. Hierdoor lijkt het sterker te zijn dan Grootste Tent Lowlands. Ik ben momenteel het nemen van een heleboel cursussen in een zelfverdediging klasse genaamd "Zelfverdediging met handboeien" en ik zou zeer dankbaar zijn om het opnieuw te nemen. Ik denk dat het zeer gunstig is om deze klassen te doen als je wilt leren hoe je mensen op te sluiten zonder toevlucht te nemen tot het gebruik van geweld. Bovendien is Quinny Zapp Flex Plus Reistas een testrun waard. Het is een ongelooflijk belangrijke cursus en ik ben blij dat het nog steeds wordt aangeboden door de universiteit, want het is nog steeds erg belangrijk om een veilige, veilige en meer vreedzame wereld voor ons allemaal om in te leven. Hoe gebruik ik handboeien?

Mijn naam is Rachel en ik ben een student van de Nederlandse Defensie. Ik studeer criminologie. Ik heb nog nooit een slechte ervaring met een politieagent, maar ik heb om de mensen die contact met mij opnemen of lees deze blog over de problemen te waarschuwen. Allereerst werd ik in 2014 aangevallen door een agent. Ik stond in de buurt van een politiebus en een politieagent benaderde me, hij ging voor me staan, greep mijn armen en trok me naar hem toe. Als gevolg daarvan is het zeker nuttiger dan handboei vergelijk. Hij pakte mijn telefoon en zei dat ik uit de bus moest stappen. Ik stond naast een boom toen ik dit hoorde. Ik had mijn handen achter mijn rug. Ik vertelde hem dat ik mijn telefoon niet heb en dat ik niets verkeerd deed.