Inkomsten genereren

Julie van Veen

Affiliate Links zijn bedoeld om alleen te worden gebruikt als een gemak en de gebruiker moet ze gebruiken op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen of verwondingen veroorzaakt door uw gebruik van onze affiliate links.

Om onze website te bezoeken moet je een affiliate account aanmaken. Ga hiervoor naar de bovenstaande link of klik op de bovenstaande knop 'Meer informatie'. We sturen je instructies over het instellen van je affiliate account, wat de volgende stappen kan inhouden: 1. Meld je aan voor een account op onze website. 2. U moet een e-mailadres gebruiken waarmee we u speciale aanbiedingen en aanbiedingen van onze partners kunnen sturen en waar we gedurende 2 jaar toegang toe hebben. 3. Dit e-mailadres is vooraf ingevuld met een rekeningnummer en is noodzakelijk om uw aanbieding te ontvangen. 4. Na 2 jaar zullen we uw affiliate account overdragen aan een andere partij. Dit kan ook uw bank zijn.

U moet erop kunnen vertrouwen dat wij ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn, zonder uw veiligheid in gevaar te brengen. Daarom, als u niet volledig tevreden bent met ons product om welke reden dan ook of om welke reden dan ook, aanvaarden wij de volledige verantwoordelijkheid. Als u echter vragen, klachten, vragen of andere feedback heeft over enig aspect van ons product of onze dienst, verzoeken wij u vriendelijk om rechtstreeks contact met ons op te nemen via onderstaande contactgegevens of via ons contactformulier. Als u graag een aankoop doet bij Handboeiver Gelijke danken wij u en hopen dat u geniet van uw aankoop.

Let op: als je deze e-mail ontvangt, hebben we je account niet beoordeeld en kunnen we daarom geen antwoord geven op je vraag of een andere specifieke vraag beantwoorden.

Door te klikken op 'Ik ga akkoord' geeft u Handboeiver Gelijke en haar gelieerde ondernemingen een persoonlijk, juridisch en bindend contract om u producten of diensten te bieden die aansluiten bij uw individuele behoeften, voorkeuren en verwachtingen.