Is het mogelijk om handboeien terug te geven?

Julie van Veen

"Nee."

Wat is er met handboeien die ze zo moeilijk maken om terug te keren? De meest voorkomende reden voor terugkeer is dat ze in slechte staat. Het is niet genoeg om de handboeien ergens te laten liggen en ze te vergeten. Ze moeten zorgvuldig worden verpakt en droog gehouden in de koelkast totdat u klaar bent om ze te geven aan iemand anders. En je moet nooit toestaan dat mensen je de handboeien gratis geven.

Hoe kleding terug te keren in het Nederlands

Als je je kleren in het Nederlands wilt terugbrengen, zijn er enkele stappen die je moet nemen:

1. Vul een formulier in op het plaatselijke politiebureau om te vragen om de teruggave van uw kleding

2. Dit is waarschijnlijk beter dan Hometrainer Voor Ouderen. Vul het formulier in op uw eigen en leg de kleren op je lichaam zo spoedig mogelijk (voor het verlaten van het land). Als u in een noodsituatie moet vertrekken, vraag de politieagent om een ID, paspoort of een soort identiteitskaart om op het formulier te tonen (niet uw rijbewijs).

3. Als u terugkeert in de zomer, de beste tijd om terug te keren is wanneer het weer warm en zonnig is, in het midden van de dag. Dit betekent ook dat het beter is om terug te keren in de ochtend voor zonsopgang, want dat is de beste tijd voor de officieren om uw ID en paspoort te controleren. Als u geen manier om uw kleren of ID verschijnen op het politiebureau in de tijd, u wachten tot de volgende dag. Een ervaringsrapport handboei vergelijk weergeven. Dit geldt vooral in de ochtend, wanneer de officieren zijn het meest waarschijnlijk rond te zijn. Dit is een zeer dure fout te maken, dus ik stel voor dat je dit niet proberen. Als je naar het strand gaat, echter, of naar een picknick in een park, of een andere plaats waar je meer kans om te worden gespot, is het zinvol om vroeg terug te komen. Je naar binnen gaan met een ID, maar ik zou dit nooit doen, want ik wil de handboeien zelf kopen.

De eenvoudigste manier om uw ID en paspoort naar het politiebureau te krijgen, is door een hoteladres bij u in de buurt te krijgen. Dan u het hoteladres opschrijven. De politie zal vragen om een hotel reservering ( of een andere vorm van bewijs van uw identiteit), dus vraag het hotel personeel om hen te bellen ten minste een uur voordat u aankomt. De politie geeft u meestal een korting voor het hotel. U dan uw hoteladres uitprinten en de politie krijgt het meteen. Nadat de politie uw naam, paspoort en hoteladres hebben, zeggen ze meestal dat ze het naar u zullen brengen met een bus of ander openbaar vervoer dat u naar het politiebureau brengt.